Bloemen Abonnement

Elke week of elke 2 weken, op een vaste dag, verversen wij de bloemen of arrangement compleet met bijpassende vaas of pot en aangepast aan het seizoen; dit geldt uiteraard voor iedere ruimte die u maar wenst. Belt of mailt u ons gerust  voor vrijblijvende informatie of kom langs in onze winkel in de Korte Kerkstraat te Goes.

Ook is het mogelijk om maandelijks een zijde bloemstuk te huren, meer info

Het gemak van 4 standaard abonnementen:

IMG 5595 300x300 Bloemen Abonnement

Basis: Boeket t.w.v. € 15,- Eenvoudig maar leuk seizoensarrangement of -boeket, op maat gemaakt en geleverd in een bijpassende vaas of pot. Geschikt voor op een kleine balie of bureau.

Midden: Boeket/bloemstuk t.w.v.€ 25,00
Fraai boeket of bloemstuk in vaas of schaal van seizoensbloemen, rekening houdend met uw wensen. Geschikt voor op een balie, in een vergaderzaal of in een (directie)kantoor.

Groot: Boeket t.w.v. € 30,-
Royaal opgemaakt boeket of bloemstuk, met luxe en bijzondere bloemen. Geschikt voor op een grote balie, of solitair te plaatsen op een tafel of kast.

  • Luxe: Boeket ter waarde van € 40,-
    Uitbundige creatie van bijzondere en exclusieve bloemsoorten opgemaakt in luxe vaas of schaal. In overleg worden speciale voorkeuren besproken, rekening houdend met de plaats waar het arrangement komt.

Voordelen:

  • (Twee)wekelijkse levering kant en klaar in leenvaas of pot.
    o.a. Goes, Kloetinge, Kapelle, Wemeldinge, Yerseke, Wolphaartsdijk
  • Afwisseling in kleur, stijl en vaas. zie foto’s
  • Achteraf betalen, u ontvangt een factuur per post.

IMG 5600 300x300 Bloemen AbonnementDe voorwaarden:
Abonnementsprijzen zijn inclusief 6% btw en bezorgkosten. U sluit het abonnement af voor de periode van 3 maanden, en wordt automatisch met 3 maanden verlengd, tenzij u ons uiterlijk voor de 15e van de laatste maand schriftelijk laat weten dat u het abonnement wilt beëindigen.
Keertje overslaan? Geen probleem mits u dit 3 dagen van te voren ons laat weten.

 

 

Heeft u interesse in een abonnement… info@sfeeeer.nl
of 0113603212
Korte Kerkstraat 4 – Goes – Zeeland